Fieldbus Foundation HomeFieldbus Foundation HomeAbout Us -
Mission, Organization,
Membership, Map & DirectionsNews Room -
Press Releases, Events, Articles,
Fieldbus Report, NewsletterFoundation Technology -
Technology Overview, Marketplace,
FAQs, Development Resources,
Glossary, Fieldbus ForumsEnd User Resources -
Registered Products, Compliant Hosts,
Related Products, Installations,
Technical References, End User CouncilsEducation -
End User Certified Training, Developer Training,
Seminars, ScholarshipGlobal -
Americas, EMEA, Asia Pacific, Oceania
Contact Us
FF Hands on Fieldbus Seminar - STC Kenniscentrum Brielle-25 Oct 2012

stc_25.10.12_rvdzaudienceOp 25 oktober jl. heeft bij het STC Kenniscentrum in Brielle wederom een seminar plaats gevonden voor zo'n 60 eindgebruikers en geïnteresseerden in de Foundation Fieldbus technologie. Tijdens twee verschillende sessies hadden de deelnemers de keus uit 8 verschillende workshops en lezingen. Alle facetten van Foundation Fieldbus kwamen aan de orde, van de basis tot het strategische niveau. Lezingen en workshops werden gegeven door zowel leveranciers, kennisinstellingen en eindgebruikers.

Rode draad van het geheel was het feit dat Foundation Fieldbus invloed heeft op de gehele organisatie van de eindgebruiker, niet alleen in het veld maar ook op strategisch niveau geeft Foundation Fieldbus richting aan de bedrijfsvoering.

Tijdens de discussie aan het einde van de dag onder leiding van Mark Oosterveer (eindredacteur Industrielinqs) bleek dat een van de belangrijkste pijnpunten toch wel het vinden en behouden van goed opgeleid technisch personeel.

stc_25.10.12_work_group_discussion_in_labstc_25.10.12_hands-onDat de dag interessant en intensief was bleek wel uit de reacties van de deelnemers: ‘Waarom niet een hele dag', ‘is de workshop nu al afgelopen?' en ‘ik had graag nog een andere workshop gevolgd'.

Voor herhaling vatbaar dus.

 

©2006 Fieldbus Foundation | All Rights Reserved
Design by Terramorph Productions & Enhance Design | Powered by Joomla