Fieldbus Foundation HomeFieldbus Foundation HomeAbout Us -
Mission, Organization,
Membership, Map & DirectionsNews Room -
Press Releases, Events, Articles,
Fieldbus Report, NewsletterFoundation Technology -
Technology Overview, Marketplace,
FAQs, Development Resources,
Glossary, Fieldbus ForumsEnd User Resources -
Registered Products, Compliant Hosts,
Related Products, Installations,
Technical References, End User CouncilsEducation -
End User Certified Training, Developer Training,
Seminars, ScholarshipGlobal -
Americas, EMEA, Asia Pacific, Oceania
Contact Us
Jubileum seminar van Fieldbus Foundation Nederland groot succes

foto1_ff_seminarRuim 150 deelnemers wisten in de namiddag van 12 november 2009 de weg te vinden naar het STC in Brielle, voor het jubileum seminar van Fieldbus Foundation Nederland.

Het doel van het seminar was om na te gaan wat tien jaar Fieldbus Foundation in Nederland heeft opgeleverd en technologie in de toekomst kan betekenen. Na het welkomstwoord van gastheer Ton Knegt en de introductie door de voorzitter van FFN, Rob van der Zwan, presenteerden drie gebruikers van de Fieldbus technologie, Mark Dijkstra van Titan Wood, Peter Holdijk van AKZONobel en Ron Nieuwland met Michel Immerzeel van Shin-Etsu, hun ervaringen. Daarbij keken zij kritisch terug naar de voor- en nadelen van de Fieldbus die zij hebben ervaren. Het volgende programma-onderdeel was een gezamelijke forumdiscussie.

foto2_ff_seminarOnder de vakkundige leiding van Willem van der Bijl, Bareld Bruining en Rob Hulsebos werden een aantal stellingen over Foundation Fieldbus op het publiek afgevuurd. De deelnemers konden vervolgens reageren. Na een wat onwennig begin, kwamen de discussies goed op gang. Op de slotvraag of het seminar als nuttig ervaring is, antwoorden de deelnemers volmondig ‘ja’.

Na het buffet gaf Peter Overgaauw van Honeywell een uiteenzetting van de wijzigingen in de technische documentatie, een Roadmap voor technologie en benadrukte hij het belang van goede training voor een succesvol gebruik van de Fieldbustechnologie.

 

©2006 Fieldbus Foundation | All Rights Reserved
Design by Terramorph Productions & Enhance Design | Powered by Joomla