Fieldbus Foundation HomeFieldbus Foundation HomeAbout Us -
Mission, Organization,
Membership, Map & DirectionsNews Room -
Press Releases, Events, Articles,
Fieldbus Report, NewsletterFoundation Technology -
Technology Overview, Marketplace,
FAQs, Development Resources,
Glossary, Fieldbus ForumsEnd User Resources -
Registered Products, Compliant Hosts,
Related Products, Installations,
Technical References, End User CouncilsEducation -
End User Certified Training, Developer Training,
Seminars, ScholarshipGlobal -
Americas, EMEA, Asia Pacific, Oceania
Contact Us
Eerste FF Benelux seminar in Kalmthout succesvol!

Acta11_MVP audienceOp 19 mei vond de eerste Fieldbus Foundation Benelux Marketing Committee (FFBeneluxMC) seminar plaats in het Acta Trainingscentrum in Kalmthout, België.

Rob van der Zwan, voorzitter van FFBeneluxMC,  opende het seminar met een introductie van de Fieldbus Foundaton Benelux, en onthulde het nieuwe logo. Hans Musters van Acta verwelkomde de deelnemers in het Acta Trainingscentrum en gaf een korte inzage in het trainingscentrum, de faciliteiten en haar activiteiten. Zij verwelkomden 75 deelnemers, waarvan rond de 40 eindgebruikers. 

pdf Download Presentation - Hans Musters, Acta

Vanwege het grote aantal deelnemers werden de presentaties in parallelsessies gegeven, zodat men verzekerd was van actieve discussies en interactie tussen de deelnemers en de sprekers.

Bindert Douma van de STC Group (Brielle) gaf een ‚TrainingsTeaser‘ waarin hij een tipje van de sluier oplichtte van de 5-daagse Foundation Fieldbus training die door STC wordt verzorgd.

Douma is een volledig gecertificeerd trainer van de STC Group in Brielle, een van de eerste trainingscentra die gecertificeerd zijn onder het Foundation Certified Training Program (FCTP).

pdf Download Presentation - Bindert Douma, STC Group, Brielle

BASF in de persoon van Louis Claessens lichtte zijn ervaringen toe met Foundation fieldbus. Zijn belangrijkste advies aan nieuwe gebruikers is: „Bouw een goede relatie op met je leverancier en onderhoud deze. Zorg dat je de principes van het systeem kent en volg de handleiding nauwkeurig."

pdf Download Presentation - Louis Claessens, BASF

De operationele en economische voordelen van Control in the Field, één van de belangrijkste pluspunten van de Foundation technology, werd gepresenteerd door Rob Sosef, een FFBeneluxMC lid.

pdf Download Presentation - Rob Sosef, FFBeneluxMC

Marcel Vennemann gaf een korte introductie over het Fieldbus Foundation Benelux Kenniscentrum dat binnenkort wordt opgericht.

Discussie forums na iedere presentatie vormden een unieke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen tussen eindgebruikers, alsmede een platform voor vraag en antwoord. Deze uitwisseling van informatie is essentieel voor zowel gevestigde als potentiële gebruikers in aanvulling op de Fieldbus Foundation en haar leden, de leveranciers van de Foundation producten en diensten.

Acta11_demoActa11_lunchTijdens het buffetdiner hielden mensen van het Acta Trainingscentrum een rondleidingen en demonstraties. Pieter d'Espallier van Acta gaf een live demonstratie in het opleidingscentrum, waar een complete mini-fabriek is te vinden die werkt met Foundation fieldbus technologie.

Alhoewel het seminar officieel om 19.30 uur werd afgesloten, bleven veel mensen nog  lang napraten. 

 

 

©2006 Fieldbus Foundation | All Rights Reserved
Design by Terramorph Productions & Enhance Design | Powered by Joomla